Nokia 105 este telefonul de doar 55 lei pe care ți l-ai dorit: ce poate să facă de banii ăștia

0 10


HMD continuă să lanseze o serie de terminale Nokia pentru a se preta tuturor tipurilor de utilizatori. Când vine vorba de cele mai ieftine telefoane, este puțin probabil să găsești ceva mai interesant decât Nokia 105.

Noul Nokia 105 a fost anunțat oficial în urmă cu două săptămâni. Între timp, pentru a-i marca disponibilitatea globală, cei de la HMD au publicat infograficul de mai jos. Acesta este încărcat de particularități speciale aferente gadgetului de doar 13 dolari sau aproximativ 55 de lei.

Infograficul a fost postat de Juho Sarvikas pe Twitter, directorul de produs din cadrul HMD. Aparent, îl poți achiziționa într-o culoare roz foarte apropiată de cea a unui flamingo, dar este disponibil și în culorile albastru și negru. Cu o memorie internă care poate găzdui 500 de mesaje text și 2000 de contacte, numărul total de cuvinte pentru care are loc în memorie este de aproximativ 80.000. Aceasta din urmă este valoarea pe care o găsești într-un roman mai mic.

Nokia  105 rezistă la trânte și la presiune exterioară, iar bateria sa este atât de andurantă încât poate face față fără emoții la nouă festivaluri consecutive.

În ceea ce privește specificațiile telefonului de 55 de lei, Nokia 105 (2019) este un telefon de vorbit de generație nouă, cu butoane și fără ecran sensibil la atingere. Asta înseamnă că integrează în partea de sus un ecran de 1,77 inci, are doar 4MB RAM, iar sistemul de operare preinstalat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica