Noi reguli stricte implementate de Netflix in urma scandalurilor sexuale din ultima vreme

0 350

Netflix a luat mai multe masuri radicale dupa ce a fost lansata miscarea Me Too care apara victimele abuzurilor dar si dupa ce mogilul Harvey Weistein a fost implicat intr-un scandal sexual. Si alte nume sonore de la Hollywood apar in scandaluri sexuale. Printre acestia se numara Kevin Spacey, actorul din House of Cards care a fost acuzat de abuzul a mai multor persoane de acelasi sex.

Asadar, Netflix a fost nevoit sa adopte masuri drastice pentru a inlatura orice forma de abuz la locul de munca. Angajatii nu mai au voie sa se priveasca in ochi mai mult de 5 secunde. Nu au voie sa faca schimb de numere de telefoane daca nu exista un acord in prealabil. Primii care vor adopta noile reguli sunt actorii si echipa din spatele serialului Black Mirror, care se filmeaza in aceasta perioada la Roma.

 „Staff-ul a mers la întâlniri pentru a vedea ce este nepotrivit. Gestul de a te uita mai mult de cinci secunde la cineva este considerat deplasat”, a declarat unul dintre angajatii echipei din spatele serialului Black Mirror.

In noile conditii impuse de Netflix, angajatii nu mai au voie nici sa „prelungeasca” o imbratisare mai mult decat este cazul.

 

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica