Noi informatii despre design-ul lui iPhone SE2 au aparut pe internet

0 317

Au aparut in ultima perioada nenumarate stiri legat de noile modele pe care Apple ar urma sa le lanseze in perioada urmatoare. Zvonurile au indicat faptul ca Apple urmeaza sa lanseze in perioada lunii septembrie nu mai putin de 3 modele care au la baza design-ul iPhone X.

Modelul de marime medie este considerat ca fiind modelul de buget si se pare ca acesta ar fi succesorul modelului iPhone SE, dar cu dimensiuni mai mici, Face ID si ecran cu decupaj. Inca nu s-au oficializat aceste informatii dar pe internet au aparut noi informatii cu privire la design-ului noului IPhone SE2.

Ecranul va acoperi aproape toata partea frontala cu exceptia unui mic decupaj in partea superioara acolo unde se vor atasa camera frontala impreuna cu sistemul True Depth. Acesta asigura functionalitatea FaceID. Noul iPhoneSE nu va mai avea butoanele Home, Touch ID si mufa jack pentru casti. Din informatiile aparute in aceste zile, iPhone SE 2 va avea o diagonala de 5 inch. Spatele telefonului va fi din sticla pentru a permite incarcarea wireless.

In ceea ce priveste pretul noului model, datorita implementarii FaceID va avea un pret de pornire mai scump decat actualul model pe care il gasesti de la 350 de euro in magazinele online. Pretul va creste si datorita noilor tehnologii care vor oferi o experienta noua si inedita fata de cum ne-am obisnuit pana acum la iPhone SE.

Apple va lansa inca 2 modele de telefoane. Este vorba de iPhone X2 si iPhone X Plus, telefon care va veni la pachet cu o autonomie mai mare.

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica