Noi detalii din Avengers: Endgame despre revenirea Black Panther

0 7

Avengers: Endgame este cel mai profitabil film din istorie. Chiar dacă s-a chinuit un pic să obțină acest titlu, iar fanii au multe întrebări despre poveste, creatorii peliculei au dezvăluit câteva particularități nu foarte evidente.

Avengers: Endgame are peste trei ore, iar povestea se desfășoară într-un ritm destul de alert, încărcat de acțiune. Din acest motiv, sunt șanse mari să-ți fi scăpat anumite detalii din film. Există însă un moment pe care s-ar putea totuși să nu-l poți uita prea curând. Este vorba de întoarcerea din morți a personajului Black Panther.

În momentul în care Hulk face un gest simplu din degete cu ”mănușa minune”, se anulează efectul gestului făcut de Thanos în Infinity War. Imediat, se deschid portaluri prin care eroi dispăruți în urmă cu cinci ani sunt, din nou, gata de acțiune. Printre ei se numără și T`Challa, personajul din spatele lui Black Panther.

Spre surprinderea multora însă, Black Panther este primul care ajunge pe câmpul de luptă împotriva armatei lui Thanos. Deși momentul pare să fie aleatoriu, regizorii peliculei au explicat de curând că nu a fost așa. Regele din Wakanda este mai important decât ai crede, iar relevanța sa în universul MCU s-a putut observa și în Endgame.

Explicația fraților Russos a ieșit la iveală într-un set de întrebări și răspunsuri publicate pe Reddit. Cei doi au afirmat că revenirea lui T’Challa, Okoye (Danai Gurira) și Shuri (Letitia…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica