No Time to Die: revenirea lui James Bond în cinematografe. Când vei putea vedea cea mai nouă parte a legendarului film

0 1

Un nou trailer pentru mult așteptatul film cu James Bond sărbătorește revenirea lui 007 în cinematografe în luna octombrie, cu „No Time To Die”.

Un nou trailer pentru acest film sărbătorește revenirea foarte așteptată a lui James Bond în cinematografe. Următorul film va fi al 25-lea în franciza de lungă durată și cea de-a cincea interpretare a actorului Daniel Craig în rolul 007. Filmul va fi, de asemenea, ultimul film al lui Craig în rolul lui James Bond. Datorită caracterului serializat al filmelor lui Craig ca James Bond, franciza a cunoscut o recunoaștere în ceea ce privește primirea critică și încasările la box-office, al treilea film, „Skyfall”, fiind unul dintre cele mai celebre filme Bond din toate timpurile.

No Time To Die vine în cinematografe în octombrie

„No Time To Die” va continua povestea lui Bond din Spectre, cu Léa Seydoux. Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright și Ralph Fiennes își vor relua rolurile în film. Noi în franciză sunt Lashana Lynch, Ana de Armas și Rami Malek.

Acum, un nou trailer celebrează întoarcerea mult așteptată a lui Bond în cinematografe, oferind publicului o idee a ceea ce se poate aștepta de la noul film. Intercalate prin clip sunt diverse secvențe de acțiune, dintre care unele nu au fost văzute până acum. Poți să vezi trailerul complet mai jos.

Întoarcerea lui Bond în cinematografe este cu siguranță un motiv de sărbătoare din mai multe motive. Pelicula a fost unul dintre…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica