Nintendo Switch Lite este consola de gaming portabilă la care ai visat dintotdeauna

0 14


Fără să fi fost subiectul unor speculații, Nintendo a anunțat o versiune portabilă a îndrăgite console Nintendo Switch. În teorie, puteai lua cu tine originalul Switch, dar Switch Lite se apropie mai mult de rețeta unui PSP.

Când vine vorba de gaming în deplasare, cei mai mulți optează pentru jocurile de pe smartphone sau, eventual, tabletă. Până și Sony a renunțat la producția de PS Vita pentru că nu mai este evident că ar exista un public pentru dispozitive handheld. Nintendo este însă de altă părere și tocmai a anunțat Nintendo Switch Lite.

Noua consolă a japonezilor gravitează în jurul aceluiași hardware pe care îl găsești în Nintendo Switch și, implicit, oferă acces la aceeași librărie de jocuri. Pe de altă parte, este însă un pic mai mică decât originalul și un semnificativ mai ieftină. Diferența este de aproximativ 100 de dolari sau 100 de euro, în funcție de zona în care te afli pe mapamond.

Nintendo Switch Lite este construit în jurul unui panou HD cu diagonala de 5,5 inci. Este disponibil pentru achiziție în trei culori atractive, galben, gri și turcoaz. Vor exista și niște ediții limitate ale produsului cu finisaje ”Pokemon Sword” și ”Pokemon Shield”, deși nu ne putem da seama ce înseamnă asta exact.

Conform declarațiilor oficiale, acest produs a fost lansat ca răspuns la feedbackul din partea utilizatorilor de Switch, care foloseau foarte mult consola în deplasare. Din acest motiv, s-a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica