Nici Facebook nu mai este ce a fost odată: unde s-au mutat banii din online

0 1

Facebook pare că nu mai este ceea ce era cândva, având în vedere că rețeaua de socializare nu mai este chiar atât de populară. La începutul anului, când efectele pandemiei încă își jucau cu brio rolul, tot mai puțini utilizatori foloseau celebra rețea de socializare.

Atât Facebook precum și celelalte rețele de socializare tradiționale cum ar Twitter, nu au mai fost ”în vogă” în prima parte a anului. Utilizatorii au migrat însă spre Instagram care a devenit rețeaua preferată de social media. Creșterea înregistrată a fost de 58%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Acest lucru demonstrează faptul că este platforma preferată de către internauți atât pentru a comunica, dar și pentru a-și urmări idolii sau a promova brand-uri, după cum se arată în studiul celor de la Planable. Story-urile la rândul lor au cunoscut o creștere semnificativă de 10% în prima jumătate a acestui an.

Facebook nu mai este o rețea atât de populară

La o analiză a celebrei platforme de socializare Facebook reiese o scădere de 16 puncte procentuale în ceea ce privește numărul de postări, iar în cazul Twitter, acestea au cunoscut o scădere de 21 de procente, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Studiul Planable a fosts efectuat în cadrul a 87 de țări cu o acoperire de 9.000 de companii.

„Nu este o surpriză faptul că Instagram a devenit una dintre cele mai populare platforme de socializare pentru brand-uri….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica