NETGEAR Nighthawk M1 – Gadgetul fără de care n-ar trebui să pleci de acasă

0 24

Ai încercat vreodată să te bazezi pe internetul din alte țări europene? De multe ori e oribil, în special cel wireless. Dar dacă ai putea avea cu tine propriul internet wireless? Sigur, ai spune că-i o aberație. Asta până vezi gadgetul NETGEAR Nighthawk M1. E un router wireless mobil în care bagi o cartelă SIM și gata. Și are o mulțime de opțiuni.

NETGEAR Nighthawk M1 e, pe scurt, un router wireless mobil capabil să suporte gigabit și LTE. Ce face e să îți preia pachetul de date de pe cartela SIM și să-ți dea un hotspot propriu pe care să te bazezi. Are baterie internă de 5.040 mAh și un ecran LCD prin care ești informat de starea conexiuni.

E de departe cel mai bogat router wireless mobil pe care l-am văzut. Are port pentru cabluri Ethernet, are port USB-A și îl încarci cu cablu USB-C. Asta înseamnă că ai putea, de exemplu, lua un singur încărcător cu tine, cel de la telefon, și merge și la router. Totodată, suportă card microSD în ceea ce devine Media Server. Are capabilități de NAS.

netgear nighthawk m1 router wireless 4G gigabit

Internetul wireless îl ai pe telefon sau laptop prin două antene TS-9 care pot deveni, la o adică, și stand pentru router. NETGEAR Nighthawk M1 funcționează pe frecvențele 2,4 și 5 GHz, iar pe ecranul acestuia vezi parola fiecăreia dintre ele și câteva date despre rețea și calitatea acesteia. Nu în ultimul rând, poți face data offloading. Altfel spus, când prinzi un cablu de net sau o conexiune la Wi-Fi, o treci prin router…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica