Netflix se inspiră de la TikTok pentru această opțiune prin care să găsești conținut nou

0 2

Netflix a împrumutat deja conceptul de story-uri din aplicații sociale precum Snapchat și Instagram pentru funcția Previews în 2018. Acum, compania a introdus fluxul video vertical pe ecran complet, popularizat de TikTok, pentru inspirație suplimentară.

Cu cel mai recent experiment, Fast Laughs, Netflix oferă un nou flux de clipuri de comedie în formă scurtă extrase din catalogul său complet.

Feed-ul include clipuri atât din originale, cât și din programare licențiate, spune Netflix. Include, de asemenea, videoclipuri de pe canalul social Netflix existent, “Netflix is a joke”, care rulează deja videoclipuri mai lungi și alt conținut social pe YouTube, Twitter, Facebook și Instagram.

Încă un mod prin care Netflix îți spune la ce să te uiți

Fast Laughs seamănă cu TikTok în sensul că este glisat pe verticală, oferă videoclipuri pe ecran complet și își plasează butoanele de engagement în partea dreaptă. Dar nu încearcă să devină un loc unde să pierzi timpul în timp ce te distrezi.

La fel ca multe dintre experimentele Netflix, obiectivul cu feedul Fast Laughs este să ajute utilizatorii să descopere ceva nou de urmărit.

În loc să dai like și să comentezi la videoclipuri, așa cum ai face într-o aplicație social media, feedul este conceput pentru a încuraja utilizatorii să adauge emisiuni pe lista lor de vizionare Netflix.

În acest sens, are un scop similar cu funcția “Previzualizări” a Netflix, care îi ajută pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica