Netflix se aliază cu Samsung în lupta pentru supremație dintre platformele de streaming

0 2

Netflix are o serie de rivali apăruți mai recent pe piață, dar care îi amenință titlul de lider pe piața platformelor de streaming.

Samsung a anunțat un parteneriat cu platforma de streaming prin care utilizatorii telefoanelor sale vor beneficia de câteva avantaje.

Nu va fi vorba de seriale sau filme create exclusiv pentru utilizatorii de telefoane de la Samsung. Va exista totuși conținut bonus de care se vor putea bucura doar cei care au telefoane de la Samsung. Acest conținut va include, printre altele, scene din spatele camerelor sau povești însoțitoare.

Inițial, conținutul bonus va fi disponibil pentru serialele, „Narcos: Mexic”, „Sintonia”, „Elite” și „Netflix is a Joke”. Platfforma spune că mai mult conținut bonus va deveni disponibil în viitor.

Platforma va oferi, de asemenea, recomandări utilizatorilor Samsung și va fi mai bine integrat în anumite funcții mobile Samsung precum search sau secțiunea de discovery.Cea mai nefolositoare opțiune va fi posibilitatea de a porni seriale sau filme pe platformă cu ajutorul asistentului Bixby.

Netflix ar putea fi ajunsă din urmă de alte platforme de streaming

Disney Plus și Apple TV au fost lansate destul de recent, însă reprezintă o amenințare destul de mare pentru platforma de streaming care există deja pe piață de ani buni. De exemplu, în mai puțin de trei luni de la lansare, Disney+ a ajuns deja la aproape 29 de milioane de abonați. Cifrele sunt impresionante mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica