Netflix, pentru totdeauna: de ce va fi cel mai bun serviciu de streaming și în anii următori

0 0

Netflix a început, în 1997, ca un serviciu de închirieri filme pe DVD, comandate pe internet și livrate cu poșta. S-a transformat în 2007 în primul serviciul de streaming care le permite abonaților să vizioneze filme și seriale din confortul căminului. Atunci, doar prin intermediul unui calculator.

Timpul a trecut, iar acum Netflix este disponibil pe aproape orice dispozitiv cu ecran și sistem de operare Android sau iOS, fie el televizor, telefon sau tabletă. Sunt sigur că, undeva, într-una din cele 190 de țări în care serviciul este acum disponibil, cineva urmărește seriale Netflix pe ecranul unui frigider deștept.

Între timp, au apărut și competitorii, însă mai au mult de tras pentru a concura la modul serios cu Netflix, pentru simplul motiv că deține de departe cea mai bogată și variată arhivă de filme, seriale, documentare și spectacole, originale sau nu, dintre toate serviciile de streaming disponibile acum pe piață. Pe lângă asta, Netflix este disponibil în aproape orice colț al globului, este dublat și subtitrat în mult mai multe limbi, oferă cea mai intuitivă și ușor de utilizat interfață, dar și un raport preț/calitate imbatabil. A, și n-are reclame, indiferent de tipul abonamentului pentru care optezi.

S-ar putea spune că Netflix a schimbat radical modul în care urmărim serialele și filmele noastre preferate, nu doar că este în continuare cea mai bună platformă de streaming. Și nu doar din punct de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica