Netflix îți arată toate problemele legate de tăierile ilegale de păduri din România într-un nou documentar

0 42

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România.

Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie vulnerabile în fața fraudei, corupției și neglijenței, de cele mai multe ori în detrimentul sănătății și siguranței publice. Pe scurt, îți arată cât de tare ne afectează, de fapt, consumerismul și afacerile ilegale din spate.

Tăierile ilegale de păduri din România au atras atenția creatorilor documentarului, astfel că un întreg episod va fi dedicat industriei lemnului de la noi din țară.

Netflix face un serial despre tăierile ilegale de păduri din România

Problema în România este una foarte gravă. În fiecare an, 20 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile țării, arată un raport realizat de un departament de cercetare din România, înființat la presiunea Uniunii Europene. Ca să-ți dai seama cât de mare este această cifră, cantitatea depășește volumul tăierilor autorizate de lemn din toată țara.

Pentru noul documentar legat de tăierile ilegale de păduri din România, Netflix a colaborat cu Gabriel Păun, activist de mediu în cadrul ONG-ului Active Green.

“Cred că seria de documentare investigative Broken este prima prezenţă Netflix în România. Serialul expune partea întunecată a industriilor lemnului, cosmeticelor, plasticului şi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica