Netflix anulează toate restricțiile: de ce o să ți se vadă mai bine filmele și serialele

0 0

După ce a scăzut calitatea fluxurilor video pe care le oferă abonaților la nivel global, Netflix a decis acum anularea tuturor restricțiilor legate de streaming.

La scurt timp după începerea pandemiei și inițierea stării de urgență, cei de la Netflix au luat o decizie un pic ciudată. Au anunțat la momentul respectiv că întreaga lor librărie de conținut nu va mai fi disponibilă la același nivel de calitate cu care erau obișnuiți abonații.

Motivul citat atunci de companie pentru decizia radicală avea legătură cu presiunea globală asupra infrastructurii de internet. Este important de reținut că foarte mulți oameni au stat pe internet în pandemie pentru a a-și desfășura activitatea legată de muncă, iar copii au petrecut timp în cursuri online. În acest context, directorii Netflix s-au gândit că ar fi aiurea ca pretențiile legate de streaming să afecteze buna desfășurare a activităților mult mai utile din confortul căminului.

Partea bună este că Netflix a revenit acum asupra deciziei respective în întregul teritoriu european. Dintr-un punct de vedere, lucrurile se pare că revin la normal. Ca urmare, filmele și serialele pe care obișnuiești să le consumi de pe internet se vor vedea un pic mai bine de acum înainte. Mai precis, se vor vedea exact la fel ca înainte de pandemie.

Conform statisticilor legate de conexiunile la internet, presiunea pe infrastructura online a scăzut mult în ultimele săptămâni, iar acest gest…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica