Neo-băncile și băncile digitale, tot mai populare în lume

0 0

Tot mai mulți europeni adoptă soluții bancare digitale care ies din granițele propriilor țări și se îndreaptă spre platforme și aplicații care le conferă un acces mult mai rapid și mai transparent la propriile finanțe, indiferent de loc și moment.

O bancă digitală permite o planificare și o gestionare a banilor prin intermediul unei interfețe prietenoase, cu sprijinul inteligenței artificiale, o aplicație versatilă, adaptată atât device-urilor mobile, cât și laptop-urilor, proiectată cu atenție și care favorizează analize relevante ale datelor. Și, pe măsură ce criptomonedele devin o alternativă tot mai atractivă, neo-băncile sunt în poziția primordială pentru a face ca gestionarea acestora să pară a doua natură pentru din ce în ce mai mulți europeni.

Cum numărul soluțiilor bancare digitale este în creștere, a fost realizat un studiu asupra datelor de căutare de pe Google pentru a dezvălui cea mai populară bancă digitală din fiecare țară. Potrivit acestuia a rezultat că în Europa cele mai multe căutări au fost generate de Revolut. Utilizatorii din 17 țări europene au făcut căutări legate de cea mai populară aplicație financiară, inclusiv în România, a treia sa piață, unde înregistrează peste 1,4 milioane conturi.

Băncile digitale populare în cele două Americi, Asia și Africa

Studiul menționat mai analizează și alte piețe și nu ar fi putut ignora America de Nord, unde fiecare piață are…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica