MSI anunta un monitor ultra-rapid de gaming

0 523

Oculus NXG251 este un nou monitor ultra-rapid cu care cei de la MSI promit ca vei avea parte de cea mai buna experienta in jocuri. Este un model compatibil cu tehnologia Nvidia G-Sync si va fi unul din cele mai rapide monitoare de pe piata de gaming. Oculus NXG251 este dotat cu un panou LCD cu o rata de raspuns de doar 0.5 ms si 240 Hz rata de improspatare a imaginii.

MSI a anuntat ca Oculus NXG251 va avea un pret de pornire de 599 de dolari si se adreseaza in cea mai mare parte pasionatilor de jocuri pe calculator, dar si celor care iau parte la competitiile eSports. Noul model Oculus NXG251 promite o experienta superioara fara efecte de LAG sau alte neclaritati, iar viteza din joc poate atinge pana la 200 cadre pe secunda. Noul monitor de gaming MSI Oculus NXG251 pune accent pe o rata de raspuns superioara fata de celelalte produse concurente.

Optix MAG491C este un alt model de monitor dezvoltat de MSI in paralel cu Oculus NXG251. Este un monitor wide care are o suprafata de afisare cat doua monitoare Full HD. Rata de raspuns este de 3 ms si 144 Hz rata de actualizare a imaginii. Acest ecran de 49 inch are si un pret pe masura, 999 de dolari.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica