Mouse wireless cu baterie care nu se termină niciodată – VIDEOREVIEW

0 3

Sursa: Financiarul.ro.

Share

Razer a reuşit să realizeze o performanţă tehnologică unică: aceea de a crea un mouse wireless a cărui baterie nu se termină niciodată. Şi, pe deasupra, Razer Mamba Hyperflux este şi unul dintre cele mai uşoare mouse-uri din lume, cu o greutate de doar 96 de grame. Totuşi, gadgetul nu este fără de păcate.

Razer Mamba Hyperflux este un mouse wireless a cărui baterie nu se termină niciodată. De fapt, nici nu are baterie, iar asta a ajutat compania să producă un mouse wireless de doar 96 de grame (greutate atinsă de obicei doar de şoarecii cu fir). Cum se poate asta? Mouse-ul funcţionează exclusiv pe un mousepad special creat de Razer ce generează un câmp electromagnetic de încărcare. Mousepadul este conectat la calculator printr-un cablu USB şi atât timp cât este curent electric, mouse-ul va funcţiona la nesfârşit.

Mecanismul este similar cu cel folosit de telefoanele care se încarcă wireless prin tehnologia Qi, dar în cazul de faţă suprafaţa de contact este mult mai mare şi mouse-ul poate fi folosit intens în timp ce se încarcă.

Mouse-ul are două butoane pe lateral (care funcţionează ca înapoi şi înainte) şi cu două butoane deasupra, lângă rotiţă. Aceste două butoane sunt folosite pentru a seta viteza mouse-ului. Bineînţeles, toate funcţiile butoanelor pot fi schimbate.
Razer este o companie ale cărui produse sunt ţintite în special pentru gameri, iar dacă un produs…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica