Motorola Razr 2019, confirmat: cât costă și când se lansează telefonul pliabil

0 16

O reînviere a Motorola Razr a fost subiectul multor zvonuri în ultimul an, iar acum avem parte de noi detalii legate de prețul și disponibilitatea telefonului pliabil.

Telefoanele pliabile trebuiau să reprezinte revoluția tehnologică a acestui an, dar problemele semnificative întâmpinate la producție au dus la întârzieri mari de disponibilitate. Dacă totul merge bine, înainte de finele acestui an, Samsung Galaxy Fold și Huawei Mate X ar trebui să ajungă în magazine.

Conform unor surse apropiate de subiect, Motorola Razr 2019 este un alt smartphone pliabil care ar trebui să se lanseze în luna decembrie 2019. Spre deosebire de Mate X și Galaxy Fold, acesta va fi un gadget cu o configurație mainstream. Prețul de achiziție este aproximat în jurul valorii de 1500 de euro, în timp ce gadgeturile Samsung și Huawei ar trebui să graviteze în jurul prețului de 2000 de euro, dacă nu mai mult.

Sunt șanse ca viitorul Motorola Razr să întârzie și până în ianuarie 2020, dar producătorii speră să prindă fabra sărbătorilor de iarnă, când oamenii sunt predispuși să fie mai generoși cu banii pe care îi investesc în cadouri.

În privința particularităților de construcție, Motorola Razr se va plia într-o manieră similară cu cea a terminalului original cu același nume. Va exista un ecran de dimensiuni reduse pe exterior pentru notificări și indicatorii de conectivitate. Chiar dacă nu au ajuns online imagini oficiale cu produsul, ar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica