Motorola One Vision – telefonul „de buget” cu cameră de 48 megapixeli

0 5

Motorola are în ofertă mai multe telefoane cu un raport calitate-preț foarte bun, dar acum aglomerează segmentul cu un nou telefon mid-range, Motorola One Vision.

Apar din ce în ce mai multe telefoane cu camere foto de 48 de megapixeli, însă, în mod normal, astfel de produse sunt destinate unui segment de preț mai mare. Cei de la Motorola vor să aducă câteva elemente de performanță fotografică, precum senzorul de 48 MP și modul de fotografiere de noapte, pe un telefon care să nu te sărăcească.

Motorola One Vision, un ciudat în lumea telefoanelor

Atunci când vezi pentru prima dată Motorola One Vision ceva o să ți se pară nelalocul lui. Asta pentru că este mai îngust decât un telefon obișnuit și are un raport de aspect de 21:9. Ecranul de tip IPS LCD este unul cu o diagonală de 6,3 inci (1080 x 2520 pixeli), fără decupaj, doar cu o gaură în ecran, la fel ca Samsung Galaxy S10, doar că aici camera este în stânga sus (cum te uiți la telefon), nu dreapta sus ca la S10.

Marginile negre ale ecranului sunt destul de groase, la fel și cele din jurul camerei frontale. Gaura în ecran este acolo și se observă ușor, indiferent din ce unghi de uiți la smartphone. Pe mine nu mă deranjează și prefer acest design în dauna celui cu ecran crestat. Dacă nu îți place atunci poți să alegi wallpaper-uri care mai ascund camera frontală. Pe spate se află modulul de cameră foto, ieșit în relief, senzorul de amprentă cu logo-ul Motorola…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica