Motocicletele sunt pe cale de a deveni mai sigure datorită acestui sistem

0 4

Ride Vision a anunțat o rundă de finanțare de 7 milioane de dolari, care îl va ajuta să comercializeze și să avanseze tehnologia împotriva coliziunilor.

Start-up-ul se concentrează pe transformarea drumului într-un loc mai sigur pentru motociclete. Ride Vision 1 poate fi conectat la un vehicul cu două roți, consumând mai puțin decât ar fi necesar pentru a alimenta un telefon mobil pentru a alimenta sistemul său bazat pe AI.

Elemente inteligente pentru motocicleta ta

Ride Vision 1 include două camere care acoperă partea din spate și din față a motocicletei, inclusiv punctele oarbe.

Este creat pentru a alerta șoferul cu privire la potențiale coliziuni prin LED-uri montate pe oglindă laterală. Sistemul oferă, de asemenea, informații despre amenințările la distanță reprezentate de mașini, camioane, alte motociclete și chiar scutere.

Utilizatorii primesc alerte personalizabile utilizând aplicația smartphone conectată, care înregistrează, de asemenea, până la două ore de videoclip și urmărește statistici precum unghiul de înclinare și distanța.

Anumite actualizări, cum ar fi contactele de urgență, sunt păstrate într-un pachet plătit, dar versiunea gratuită a aplicației oferă în continuare actualizări de securitate, remedieri de erori și alte caracteristici standard de întreținere a aplicației.

Impact important asupra siguranței pe drum

Motocicletele sunt vehicule cunoscute pentru faptul că sunt periculoase – sunt…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica