Motivul pentru care Ferrari dă în judecată un client care și-a pozat mașina pe Instagram

0 14

Și-a fotografiat Ferrariul și a publicat imaginea pe Instagram, iar acum producătorul italian îl obligă să o șteargă și amenință cu judecata.

Philipp Plein este un designer german care nu numai că are un Ferrari, dar i-a cumpărat și mamei sale unul. Este atât de mândru de mașina pe care o deține, dar și de produsele pe care le face, încât obișnuiește să le pozeze și să încarce acele fotografii pe Instagram.

El a publicat o fotografie cu încălțările produse de el, așezate pe o mașină Ferrari, însoțită de descrierea „50 de umbre de măr verde” (mașina are aceeași nuanță de verde ca și încălțămintea designerului). O poză inofensivă ai crede, însă avocații producătorului italian i-au trimis o scrisoare lui Philipp Plein în care-l roagă să șteargă acea fotografie în următoarele 48 de ore.

Fotografia cu Ferrariul care a indignat conducerea producătorului auto italian

 

View this post on Instagram

 

50 shades of 🍏 🍏 🍏

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on Jun 30, 2019 at 9:10am PDT

„Marca Ferrari este asociată în imaginile dumneavoastră cu un stil de viață inconsistent cu brandul Ferrari, în care bărbații fac apropouri sexuale și se folosesc de mașinile Ferrari într-un mod în care nu face cinste femeilor”, este scris în scrisoarea primită de german.

Probabil că te-ai gândi că odată ce ai cumpărat o mașină poți să faci ce vrei cu ea. Însă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica