Motivele pentru care trecem (sau nu) de la Android la iOS în 2019

0 7

Fie că e vorba despre Android versus iOS, despre Coca Cola versus Pepsi sau Nike versus Adidas, preferințele noastre, ca oameni, sunt diferite.

Disputele dintre utilizatorii Android și iOS sunt destul de comune. Fiecare laudă ce poate face sistemul de operare pe care îl preferă și cu care e obișnuit. Totuși, unii aleg să treacă de la Andoid la sistemul de operare de pe iPhone, alții nu.

Motivele pentru care utilizatorii optează fie pentru a continua cu sistemul de operare de la Google, fie cu cel de la Apple sunt la fel de valide.

De ce utilizatorii trec de la Android la iOS

Unul dintre cele mai utile lucruri când vine vorba despre produsele companiei, îl reprezintă ecosistemul Apple. De exempu, poți folosi Continuity pentru a-ți conecta Mac-ul, iPhone-ul, iPad-ul, iPod-ul touch și Apple Watch: te lasă, de exemplu, să partajezi datele celulare între dispozitive, sau chiar să copiezi un text în clipboard pe un device și să-i dai paste pe altul.

De asemenea, opțiunea AirDrop te lasă să transferi extrem de rapid fișiere între dispozitivele tale cu iOS, ceea ce mult mai dificil de făcut pe Android.

Un alt motiv pentru care utilizatorii de smartphone-uri preferă iPhone-urile îl reprezintă calitatea camerei. Cei mai mulți utilizatori ales iOS în ciuda Android pentru camerele foarte bune de pe produsele Apple. De exemplu, iPhone 11 Pro a fost desemnat telefonul cu cea mai bună cameră din 2019, potrivit Digital Camera World.

Cei care…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica