Motive pentru a instala un antivirus pentru sistemul tău Android

0 6

Sursa: Financiarul.ro.

Suntem deja cu toții familiarizați cu riscurile și consecințele dezastruoase ale virușilor și a altor tipuri de programe malware pe PC-uri, dar acum software-urile periculoase pot afecta și smartphone-urile noastre.

Și cum le putem proteja? Simplu: descărcând un antivirus pentru Android. Pentru a afla mai multe motive pentru care este necesar să instalezi un antivirus de încredere, continuă să citești articolul următor.

Îți protejezi informațiile

În timp ce toate informațiile personale se află pe telefonul mobil, cum ar fi fotografii, adrese, informații confidențiale există riscul să fii atacat de un hacker. Dacă se întâmplă acest lucru, toate datele tale ar putea fi utilizate cu intenții rele.

Amenințările la adresa dispozitivelor Android au crescut

Sistemul de operare Android este în prezent cea mai mare sursă de noi viruși. În mai puțin de 12 luni, au apărut peste 900.000 de amenințări și au fost infectate milioane de dispozitive. Pentru a evita să faci parte din această listă, este indicat să descarci un antivirus de încredere.

Optimizezi durata de viață a bateriei

Durata de viață a bateriei este unul dintre punctele cele mai importante atunci când cumperi un  telefon nou. Cu toate acestea, chiar dacă dispozitivul tău are o capacitate mare de energie, îl poți pierde în mai multe moduri.

Un antivirus pentru Android îți permite să verifici în timp real consumul înregistrat de…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica