Morgan Freeman s-a apucat de apicultură, pentru a preveni dispariția albinelor

0 4

Morgan Freeman este unul dintre cei mai populari actori de pe mapamond. Tot el se pare că este un apicultor desăvârșit, având în vedere activitatea recentă.

Oamenii de știință au atras atenția în ultimii ani asupra dispariției culturilor de albine și a efectelor dezastruoase pe care îl are acest fenomen asupra culturilor și, implicit, asupra hranei noastre. În timp ce unii au preferat să facă donații pentru a salva cât mai multe albine prin intermediul unor fundații, Morgan Freeman a luat problema în propriile mâini.

El și-a transformat ferma însoțită de un teren de aproximativ 50 de hectare într-un sanctuar pentru albine, în statul Mississippi. Pasiunea lui Freeman pentru albine este una foarte veche. El a vorbit despre ea încă din 2014, într-o apariție la The Tonight Show cu Jimmy Fallon. La momentul respectiv a insistat pe faptul că, după ce a aflat despre dispariția albinelor, a cumpărat 26 de stupuri de albine și a început să-și construiască sanctuarul.

Actorul este de părere că albinele îi apreciază efortul pentru îngrijirea lor. Motivul pentru care a ajuns la această concluzie este derivat din faptul că nu a fost înțepat până acum niciodată, chiar dacă nu folosește echipament protector.

”Nu am folosit niciodată pălărie de apicultor când am lucrat cu albinele. Nu m-au înțepat încă, pentru că acum nu încerc să le strâng mierea sau altceva, doar le hrănesc. De asemenea, cred că ele înțeleg,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica