Monitorul curbat Philips 278E9 cu design de ultimă generație, va fi lansat în curând

0 572

MMD, partener al monitoarelor Philips, va lansa monitorul curbat Philips 278E9, cel mai nou model al gamei E9. Are un design elegant, performanță de înaltă calitate a imaginii pentru care este cunoscută gama E9 și este dotat cu un ecran curbat de 27 de inchi cu margine îngustă, rezoluție Full HD și tehnologie Ultra-Wide Color pentru imagini realistice și unghiuri de vizualizare foarte largi. El completează lista de caracteristici pe care se mai numără și AMD FreeSync, funcție care ajută la obținerea unei experiențe mai captivante.

Monitorul este echipat cu un ecran LCD luminos de 27 de inci Ultra Wide-Color, are o gamă de culori mai largă decât predecesorii săi, ce oferă tonuri de verde mult mai naturale, de roșu mult mai aprinse și nuanțe de albastru mai adânci, și, în general, imagini mult mai strălucitoare. De asemenea, rezoluția îmbunătățită FullHD 1920×1080 pixeli (16:9) asigură o calitate a imaginii excelentă cu detalii clare, o luminozitate mai mare, un contrast puternic și culori cât mai reale.

Monitor curbat Philips 278E9

Philips 278E9 este echipat cu o gamă de funcții care oferă un confort de vizualizare sporit:

  • Flicker-Free reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea
  • Philips LowBlue folosește un soft inteligent care reduce unele scurte de lumină albastră, ajutând astfel la protejarea vederii
  • EasyRead oferă o experiență a citirii ca cea de pe hârtie,
  • SmartImage asigură setări optimizate ale imaginii
  • SmartContrast oferă niveluri profunde negru.

Philips 278E9 este mai subțire și mai elegant ca niciodată. Designul său de ultimă generație are un ecran cu ramă ultra-subțire pe trei laturi, fără distorsiuni și o dimensiune maximă de vizionare. Modelul este disponibil într-un finisaj negru lucios cu un suport metalic elegant, care poate fi înclinat între -5°/20°. Monitorul este dotat cu montură VESA pentru un nivel ridicat de comoditate.

Acesta va ajunge în magazinele de la noi din țară la un preț de circa 1.049 lei.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica