Modul penibil prin care Firea vrea să convingă tinerii să ia autobuzul

0 10

Gabriela Firea, prin Primăria București, a găsit o metodă cât se poate de penibilă pentru a promova transportul în comun din Capitală.

Ca să convingă tinerii să lase mașina acasă și să ia autobuzul, Primăria București a realizat o companie cu vloggeri, influenceri și cântăreți. Campania înseamnă un clip video/imn realizat de un cântăreț pe nume What’s Up (WhatsApp era luat) și de o tipă Jo. Versurile? De clasa a doua („Iau autobuzul/ Nu conduc, predau controlul (…) Urcă-te-n autobuz/ Pierde-te-n decor /Nu mai sta blocat la semafor”.)

Instrumental? Probabil că o găsești pe vreun site cu muzică gratis. În fine, să trecem la clipul excelent de promovare a STB-ului.

Mihai Hash, Alex Ghiduș, BRomania, What’s Up și Jo se dau jos din mașini luxoase (Mercedes, BMW sau Range Rover) ca să călătorească cu autobuzul. De ce? Pentru că s-au săturat să stea în trafic la semafor. Soluția gândită de ei? Să meargă cu autobuzul, frate!

Vloggeri și influencerii se dau jos din mașini luxoase pentru autobuz (măcar pentru o zi)

Trebuie să fii de-a dreptul provincial să crezi că un autobuz ajunge mai repede la destinație decât o mașină. Mai mult, mersul cu autobuzul în acest clip pare că este chiar civilizat. Lumea plătește bilet, totul e curat și frumos.

Da’ înțeleg că nu aveau cum să arate în clip jegul din autobuze, aparate de taxare stricate, oamenii străzii care dorm pe scaune, broboanele de transpirație ale…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica