Ministrul Sănătății s-a săturat: ce rezolvă dacă se plânge pe Facebook

0 1

”Eu nu voi mai avea răbdare”, amenință într-o postare cât se poate de serioasă ministrul Vlad Voiculescu. Cuvintele spuse pe. Facebook s-ar putea totuși să nu țină de cald românilor care au murit în spitalele românești în ultima jumătate de an.

Dacă ar fi să alegi un singur motiv pentru care nu merită să rămâi în România pe termen lung, pentru simplul fapt că îți riști viața, acela ar fi calitatea sau performanța sistemului de sănătate de la noi. Nimic nu te omoară mai rapid și mai sigur decât spitalele de stat românești.

În teorie, soluția la această problemă ar trebui să vină de la ministrul Sănătății, dar oficialul a ales să se plângă pe Facebook. Gestul său, probabil, este o tentativă de transparență sporită în fața publicului larg. În relitate, românii nu mai au nevoie de transparență, cât de a-și vedea rudele că nu mai iau foc în spitale. 

”Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult. Prea mult din ce înseamnă “stat” în țara asta a devenit sinonim cu lipsă de profesionalism, program fix, țâfnă și misecuvenism. Calitatea muncii multora dintre cei din sistem care lucrează în birouri – cei care ar trebui să facă munca medicilor și a personalului medical mai ușoară, mai puțin birocratică, mai cu sens – este pur și simplu din altă epocă. Se produce hârtie, nu valoare.

Pentru fiecare om care…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica