Mii de oameni au arătat cum poți să protestezi fără să încalci regulile de distanțare socială – FOTO

0 3


Pe perioada pandemiei, multe țări au interzis deplasările și au recomandat distanțarea socială. În aceste condiții, ai crede că un protest la adresa unui Guvern care dă senzația că abuzează de putere ar fi un lucru imposibil. Acești cetățeni au demonstrat contrariul.

Distanțarea socială e regula numărul 1 în timpul pandemiei de coronavirus. Practic, trebuie să eviți să te apropii, pe cât posibil, la mai puțin de doi metri de o altă persoană. E o regulă ce trebuie respectată la cumpărături în supermarket, dar și în alte locuri în care s-ar putea crea aglomerație.

Israelul are mii de cazuri confirmate de coronavirus, motiv pentru care a venit cu mai multe restricții. Unele sunt considerate abuz de putere de către cetățeni. Așa că aceștia au decis să protesteze. 5.000 de oameni au ieșit pe străzile din Tel Aviv pentru a protesta față de Guvernul condus de Benjamim Netanyahu.

Și totul s-a făcut cu respectarea distanțării sociale.

Protestatarii din Israel au respectat distanțarea socială

Pe străzile din Tel Aviv au ieșit, duminică seara, 5.000 de protestatari. Dar toți au respectat distanțarea socială și au stat la o distanță de doi metri unul de altul. Astfel, manifestația a arătat fix așa:

Protestatarii l-au acuzat pe Benjamim Netanyahu că „amenință democrația” și că profită de pandemia de coronavirus pentru a abuza de putere și pentru a-și monitoriza și spiona cetățenii la tot…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica