Microsoft, umilită în fața lui DuckDuckGo la licitația Google care va afecta toți utilizatorii in Europa

0 3

Google a organizat o licitație importantă, care îi privește pe toți utilizatorii de Android din Europa, iar rezultatele sunt destul de neașteptate.

Compania a organizata o licitație în Europa pentru a le oferi utilizatorilor de Android mai multe opțini în ceea ce privește motorul de căutare. Până acum, utilizatorii de Android primeau dispozitivele cu Google setat direct ca motor de căutare implicit. În urma unei amenzi de cinci miliarde de dolari de la Comisia Europeană, compania îi va lăsa pe aceștia să aleagă motorul de căutare pe care vor să îl folosească. Vor putea alege dintr-o listă de patru opțiuni.

Pentru asta, a organizat o licitație prin care va selecta furnizorii pe care îi va afișa drept opțiuni de motor de căutare utilizatorilor. Avem acum și rezultatele licitației, care te-ar putea surprinde.

DuckDuckGo și Info.com sunt singurele care vor apărea în toate cele 31 de piețe. Totuși, Bing, motorul de căutare al Microsoft nu va apărea ca opțiune decât într-o singură țară, în Marea Britanie. Motoare de căutare precum Seznam, din Republica Cehă, Yandex-ul Rusiei și Qwant-ul Franței vor apărea, de asemenea, pe unele piețe. Utilizatorii Android vor vedea aceste opțiuni începând cu 1 martie și 30 iunie. Apoi, noi licitații se vor organiza trimestrial.

Google profită de amenda dată de Uniunea Europeană

În 2018, compania primea o amendă de cinci miliarde de dolari după ce Comisia Europeană a acuzat-o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica