Microsoft Tech Day 2021 – cum participi gratuit la cea mai importantă conferință de tech și AI

0 0


În acest final de noiembrie, Microsoft România organizează a cincea ediție a Microsoft Tech Day. Evenimentul dedicat specialiștilor și profesioniștilor din domeniul IT va avea loc pe 24 și 25 noiembrie, iar participarea este gratuită.

Microsoft Tech Day 2021 este un eveniment dedicat în principal dezvoltatorilor de software din România. Chiar dacă participarea nu implică niciun cost din partea ta, reprezintă o ocazie unică pentru a înțelege trenduri de tehnologie de la unii dintre cei mai importanți jucători din domeniul IT autohton. Pentru înscriere, puteți folosi linkul de mai sus. Acest articol este realizat cu sprijinul Microsoft, iar lista celor care vor lua cuvântul pe parcursul evenimentului poate fi văzută mai jos.

Microsoft Tech Day 2021 – cele mai noi tehnologii, instrumente și aplicații de inteligență artificială

La nivel global, peste 95% dintre cele mai mari companii depind într-o oarecare măsură de tehnologiile de cloud dezvoltate de Microsoft. În contextul crizei sanitare, importanța integrării acestor soluții în business-uri de orice dimensiune, într-o manieră cât se poate de sigură, este mai importantă ca niciodată. Prin aceste tehnologii, gigantul din Redmond nu doar că-și sprijină clienții, dar accelerează procesele de transformare digitală pe care aceștia le derulează.

De cealaltă parte a ecuației, Microsoft face eforturi, prin instrumentele dezvoltate in-house, să susțină activitatea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica