Microsoft a confirmat continuarea seriei Halo

0 326

Conferinta E3 2018 ne aduce o multime de noutati pe piata de jocuri si nu numai. Cei de la Microsoft au oferit mai multe informatii legat de viitorul seriei Halo. Noul titlu se va numi Halo Infinite si se va lansa anul viitor.

Microsoft urmareste sa isi largeasca portofoliul de jocuri exclusiviste dupa ce in ultima perioada majoritatea jocurilor lansate pe console au fost disponibile atat pe Xbox cat si pe PlayStation. Cei de la Sony au castigat teren cu titluri precum Uncharted: Lost Legacy, God Of War sau Detroit: Become Human, in timp ce Microsoft nu a mai dezvoltat jocuri exlusiv pe platforma Xbox One.

Problema jocurilor exclusiviste s-ar remedia odata cu lansarea jocului Halo Infinite care se anunta promitator. Singura problema este data lansarii, asa ca fanii seriei vor mai avea de asteptat pana anul viitor. Jocul va fi unul foarte bun dupa cum ne anunta surse din interior. Jucatorii vor avea la dispozitie un univers imens de explorat intr-o grafica inedita astfel incat sa fie exploatat la maxim potentialul platformei Xbox One X.

Conform celor mai noi informatii, Halo Infinite ar putea fi un joc de tipul Open World. Microsoft ne ofera momentan doar un teaser si cateva detalii cu privire la modul in care va decurge actiunea. Se va continua povestea actiunii din Halo 5 si se va pune accent pe noul motor grafic care a fost special conceput pentru acest titlu. O veste buna vine si pentru gamerii de pe PC care vor beneficia de noul joc Halo Infinite.

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica