Metrorex introduce cea mai așteptată opțiune pentru călători

0 3

Metrorex devine ceva mai modern și implementează acum plata cu cardul, o opțiune foarte așteptată de către călătorii cu metroul din București.

De joi, 14 noiembrie, compania inaugurează plata cu cardul contactless pentru o călătorie cu metroul. Pentru început, vei putea să beneficiezi de această opțiune într-un singur loc, la stați de metrou Tineretului (noul acces de pe Bulevardul Dimistrie Cantemir). Urmează ca proiectul să fie implementat în cadrul mai multor stații de metrou, unde există turnicheți moderni.

După ce proiectul de modernizare a sistemului de plată, cei care merg cu metroul vor avea mai multe opțiuni prin care să-și achite călătoria. Metrorex va introduce în locul cartelelor de carton, carduri contactless, asemănătoare celor pe care le folosești pentru călătoriile cu STB. De asemenea, vei putea plăti și cu telefonul sau smartwatch-ul.

„Introducerea cardurilor contactless (carduri asemanatoare celor de la STB) va fi posibilă odată cu finalizarea tuturor etapelor proiectului de modernizare a sistemului de taxare. Un alt factor important de menționat în cadrul acestei etape îl reprezintă alinierea la prevederile legislative privind introducerea caselor de marcat cu jurnal electronic. De asemenea, BCR așteaptă în perioada urmatoare acordul VISA”, precizeaza compania pentru Wall Street.

Metrorex introduce plata cu cardul pentru o călătorie la metrou

Ideea nu este una nouă, Metrorex a mai încercat să…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica