Metoda prin care Apple insistă că le va prelungi viața utilizatorilor

0 2

Apple face parte din companiile gigant din domeniul IT care au făcut pași mare spre medicină. Acum, vrea și mai mult.

Apple e compania americană cunoscută pentru dispozitivele sale: de la telefoane Apple și laptopuri până la ceasuri inteligente. De ceva ani, însă, s-a uitat mai cu atenție spre cercetările din domeniul medical. Mai ales de când și-a diversificat gama de ceasuri inteligente Apple, cele care monitorizează metabolismul utilizatorilor.

La fel ca-n cazul altor companii din IT, culegerea datelor de ordin medical a devenit o practică comună.

Apple tocmai ce a anunțat un parteneriat cu Johnson & Johnson prin care speră să prelungească viața utilizatorilor în vârstă. Mai exact, e vorba de un proiect care are rolul de a reduce riscul apariției unor accidente vasculare cerebrale la oamenii în vârstă.

Cum vrea Apple să aibă grijă de sănătatea utilizatorilor în vârstă

Proiectul Apple se derulează în Statele Unite, iar „subiecții” sunt persoanele care au vârsta de peste 65 de ani. Este, practic, categoria socială cea mai vulnerabilă în cazul unor probleme de sănătate și apariției unor situații medicale grave – precum infarct sau accident vascular cerebral.

Astfel, persoanele de peste 65 de ani care participă la proiect trebuie să fie membre ale programului de sănătate american Medicare. Aceștia vor instala aplicația Heartline Study pe telefoane Apple de la modelul 6s încoace. De asemenea, vor avea acces la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica