Meta renunță la una dintre aplicațiile clasice: ce funcții vor ajunge în Instagram

0 0

Threads, aplicația lansată de Facebook acum doi ani care facilita comunicarea între utilizatorii Instagram, va fi închisă de Meta.

Pe timpuri, când compania încă purta numele de Facebook, se lansa o aplicație specială destinată comunicării dintre utilizatorii Instagram. Și cum Meta a promis că va opera o serie de schimbări atât din punct de vedere al algoritmului de funcționare, cât în ceea ce privește aspectul rețelelor de socializare deținute de companie, „Threads” ar uma să devină istorie.

Meta va închide „Threads” în data de 31 decembrie 2021

Meta a anunțat că utilizatorii „îndrăgostiți” de aplicația „Threads” mai au la dispoziție un pic peste o lună pentru a se bucura de „beneficiile” acesteia. Mai exact, „Threads” își va da obștescul sfârșit în ultima zi a anului 2021, pe 31 decembrie.

Utilizatorii nu au motive de îngrijorare, însă: vor avea la dispoziție, în continuare, comunicarea prin Instagram. Aceștia vor începe să fie anunțați și sfătuiți să se redirecționeze începând cu data de astăzi.

Decizia luată de Meta are la bază o serie de statistici realizate de companie. Anul trecut, „Threads” era folosită de un număr aproximativ de 200.000 de utilizatori, ceea ce nu înseamnă foarte mult, comparativ cu numărul total de conturi asociate Instagram.

Mai mult, funcțiile din „Threads” nu vor dispărea, nu în totalitate, cel puțin. Acestea vor fi mutate pe principalul canal…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica