Meseria care va dispărea, din cauza roboților: domeniul revoluționat de automatizarea cu roboți

0 0

Meseriile ne sunt puse în pericol din cauza roboților. Automatizarea cu roboți este în continuă dezvoltare.

Un pas care schimbă viitorul gătitului acasă: Moley îți aduce prima bucătărie complet robotizată din lume.

Este şi cazul bucătăriei complet automatizată cu roboţi ce conţine dulapuri, brațe robotizate, un sistem de captare a mișcării, un ecran conectat la o bibliotecă de rețete și un set complet de aparate și echipamente de bucătărie. Acestea au fost optimizate pentru a putea fi utilizate atât de către roboți, cât și de către oameni.

Bucătăria Moley beneficiază de două brațe robotizate extrem de complexe și diferite tipuri de senzori care sunt integrați într-o structură extrem de precisă și ușoară, conform site-ului oficial. Brațele pot replica mișcările unei mâini umane, în timp ce robotul-chef este capabil să recreeze abilitățile bucătarilor umani, cum ar fi învățarea de rețete noi.

Automatizarea cu roboți face viața mai ușoară oamenilor, dar le ia joburile

Mâncărurile pregătite respectă rețeta de fiecare dată, pe măsură ce inginerii învață sistemul robotizat rețete noi în fiecare săptămână.

„Mâncarea este baza unei bune calități a vieții – avem nevoie de o nutriție adecvată. Scopul meu este să fac viața oamenilor mai bună, mai sănătoasă și mai fericită”, a declarat Mark Oleynik, CEO al Moley Robotics.

Bucătăriile Moley sunt instalate în prezent în case și…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica