Mesajul Orange, Vodafone pentru toți românii e afișat direct pe telefonul tău

0 1


Orange și Vodafone s-au mobilizat ca să le transmită un singur mesaj românilor: „Stăm acasă”. În aceste vremuri dificile, e un mesaj care poate duce la salvarea de vieți.

În seara de 20 martie, pe telefoanele cu cartele SIM Orange sau Vodafone a apăut, lângă numele rețelei, și mesajele: „#stamacasa” – din partea Orange și „#StamAcasa” – din partea Vodafone. Mesajele celor doi operatori din România fac parte  din demersul de distanțare socială pentru această situație de criză.

Distanțarea socială, carantina sau izolarea și auto-izolarea sunt demersuri prin care să fie limitată răspândirea unui virus. În cazul de față, al pandemiei, asta poate limita numărul de persoane infectate și, pe cale de consecință, poate duce la salvarea vieții celor care sunt vulnerabili și ar contracta virusul.

Este recomandată o distanță de cel puțin un metru față de alte persoane. Belgia, de exemplu, recomandă 1,5 metri și plănuiește să folosească drone ca să se asigure că oamenii respectă asta când ies în oraș.

Dacă nu-ți apare, bagă telefonul în modul avion și reactivează rețeaua

În cazul Orange și Vodafone, îndemnul operatorilor presupune că, dacă n-ai nimic chiar vital de făcut în oraș, nu ieși. Stai mai mult pe lângă casă sau în casă, limitează întâlnirile cu alți oameni și astfel limitezi contractarea virusului sau răspândirea lui, dacă îl ai deja.

Orange și Vodafone ne asigură că…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica