Megalopolis, cel mai nou film al lui Francis Ford Coppola, mai aproape de realitate: se anunță spectaculos

0 6

Francis Ford Coppola a făcut unele dintre cele mai impresionante filme din toate timpurile și multe dintre ele au fost scrise tot de el. Acum, lucrează la Megalopolis.

Cunoscut publicului larg pentru creații precum Nașul sau Apocalypse Now, Francis Ford Coppola are acum 82 de ani, dar nu se lasă de regie. Mai are cel puțin încă un proiect în plan, unul la care lucrează de foarte mulți ani. Numele său este Megalopolis și, din motive greu de înțeles, faimosul regizor a ajuns să fie nevoit să și-l finanțeze singur, o practică foarte rar întâlnită la Hollywood.

Francis Ford Coppola și Megalopolis

Pentru a-și finanța următorul său film, Francis Ford Coppola și-a vândut o parte importantă din plantația sa de viță de vie pe care o are în comitatul Sonoma din California.

”Evident, mi-aș dori să fie mai aproape de 100 de milioane”, a spus el pentru Deadline. Suma exactă din spatele tranzacției nu este cunoscută la această oră, dar bugetul estimat al filmului este între 100 și 120 de milioane de dolari.

Coppola are deja stabilită distribuția. El prevede să lucreze la acest proiect cu staruri precum Oscar Isaac, Zendaya, Cate Blanchett, Forest Whitaker, Jon Voight, Michelle Pfeiffer, Jessica Lange și James Caan. „Voi face acest film”, a insistat el. „Mi-ar plăcea să-l filmez în toamna lui 2022”, scrie News.ro.

Dacă ai o curiozitate vizavi de premisa filmului, „Megalopolis” este descris drept povestea unui arhitect care…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica