Medicul care își transmite autopsiile live, pe Facebook

0 10

O autopsie ar putea fi destul de dificil de urmărit de un om obișnuit, însă acest doctor le pune direct online pe cele pe care le face.

Live-urile de pe Facebook nu sunt deloc ceva ieșit din comun și poți arăta cam ce vrei tu celor de pe rețeaua socială, atâta timp cât respecți termenii de utilizare.

Ben Margolis este medic patolog în Chicago și posteză online videoclipuri din timpul autopsiilor pe care le face sau, pe unele dintre ele, chiar le transmite live pe Facebook.

În cazul în care pacienții decedați au nevoie de autopsie, medicul le oferă rudelor acestuia opțiunea de a înregistra toată procedura și de a o posta pe internet. Partea interesantă e că cei mai mulți dintre ei sunt de acord.

Margolis a fondat Autopsy Center of Chicago în 2010. Totuși, prima transmisiune live cu o autopsie a avut loc în 2017. Medicul și-a pus un GoPro pe frunte și a început să filmeze tot procesul. Astfel, a oferit urmăritorilor o perspectivă personală, în timp ce explica toate procedurile pe Facebook Live. Acum, a mutat totul pe site-ul său și pe aplicația special dezvoltată în acest sens. Imaginile sunt foarte explicite, deci urmărește-le pe riscul tău.

Cât de educativă poate fiie o autopsie

Totuși, nu poți urmări o autopsie cap-coadă pe gratis. Pe pagina de Facebook, prețul afișat este de cinci dolari pe lună. Așadar, dacă ești student la medicină sau pur și simplu vrei să înțelegi mai bine cum arată corpul uman pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica