McDonald’s a pierdut startul la un capitol important în lumea fast food

0 2

McDonald’s este printre ultimele mari lanțuri de restaurante fast-food care a intrat în rândul lumii și a pus în meniu cartea vegetală.

Impossibile Foods și Beyond Meat sunt cele mai mari companii care au investit masiv în crearea unui nou tip de carne: aceasta nu este de origine animală, însă are același gust precum carnea pe care o mănânci în prezent, care provine direct de la animale.

Acum, au reușit să ajungă într-o serie largă de restaurante, din mai multe locuri ale lumii. Mai multe restaurante de tip fast-food oferă acum feluri de mâncare pe baza cărnii create în laborator. Printre acestea se numără și KFC sau Burger King.

Opțiunea de carne vegetală este importantă pentru o mare parte a populației planetei, care vrea să protejeze animalele și mediul.

Totuși, McDonald’s a fost printre cele mai sceptice în această privință. Pentru aceasta, a durat ceva mai mult să pună și ea carne pe bază de plante în meniu. A început cu un pas mic, într-un parteneriat cu Beyond Burgers, pentru a oferi opțiunea în câteva restaurante din Canada.

Inițial, lanțul de fast-food avusese câteva discuții cu cei de la Impossible Foods. Totuși, furnizorul de carne vegetală a anunțat că pur și simplu nu ar avea resursele necesare pentru a livra suficiente produse restaurantelor. Asta în primul rând pentru că acesta este cel mai mare lanț de restaurante fast-food din lume. Are aproximativ 37.000 de locații în mai mult de 115…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica