Mașinile Tesla vor „înjura” pietonii în locul tău

0 2

Dacă trăiești în orașe aglomerate, e imposibil să nu fi auzit înjurături în trafic. Mulți șoferi dau geamul jos și se iau de alți participanți. Ei bine, dacă deții o Tesla nu mai e cazul să faci și tu asta.

Tesla e un nume extrem de important în industria auto, dar Elon Musk nu s-a oprit din a inova în continuare. Sigur că nu toate noile funcții anunțate pe Tesla sunt dintre cele mai bune sau dintre cele mai utile. Dar măcar vorbește lumea despre ele.

Așa e și cu cea mai recentă funcție pe care Musk o vrea pe modelele sale. Una care vine în sprijinul șoferilor obișnuiți să dea geamul jos pentru a transmite diverse apeluri către ceilalți participanți la trafic.

Hai să vezi despre ce e vorba.

Cum „vorbesc” mașinile Tesla

Dacă, din întâmplare, deții o Tesla, atunci ar fi bine să știi că nu vei mai fi nevoit să dai geamul jos pentru a-ți exprima anumite „nemulțumiri” referitoare la trafic. Cu alte cuvinte, ai putea renunța la a claxona secunde bune dacă mașina din față nu se mișcă.

Elon Musk a oferit câteva indicii pe Twitter despre ce ar vrea să aducă pe modelele sale. E vorba de niște boxe externe, care le va permite mașinilor „să vorbească” în trafic. Practic, prin acele speakere se vor adresa celorlalți participanți la trafic. E posibil ca această funcție să fie parte integrantă din sistemele cerute de americani și europeni, pentru ca mașinile electrice, extrem de silențioase, să nu mai treacă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica