Mașina SF de la Volkswagen care va revoluționa industria auto

0 3


Volkswagen e cel mai mare producător auto din lume și nu se dezice nici când vine vorba de tranziția spre electrice. După începerea producției de serie la ID3, germanii plusează cu un nou model SF. Care s-ar putea să treacă foarte repede de la stadiul de concept la model de serie.

Volkswagen ID3 e primul model 100% electric intrat în producția de serie. E produs la uzina din Zwickau pe platforma MEB, cea în care germanii au investit enorm și cu care vor să aducă pe piață cele mai puternice modele electrice.

Dar Volkswagen nu s-a oprit aici și plusează cu un nou concept de model electric, desprins parcă din filmele SF. Se numește Volkswagen ID Space Vizzion și e al șaptelea model prezentat drept concept din seria ID, care conține, între altele, un microbuz electric, un sedan premium, crossovere și SUV-uri.

Volkswagen desenează viitorul mașinilor electrice

Conceptul Volkswagen ID Space Vizzion va fi prezentat, în premiră, la LA Auto Show, care are loc luna aceasta. Sigur, e doar un concept, dar germanii ar putea trece repede de la acest stadiu la cel de model de serie.

Volkswagen ID Space Vizzion e prezentat drept „modelul viitorului”. Și ar putea fi așa, la cum arată. E un model desprins parcă din filmele SF, dar care vine la pachet și cu sisteme de ultimă generație. N-ar fi exclus ca producția acestui autoturism să înceapă chiar din 2021, după cum susțin unele surse din piață. Va veni în versiuni diferite în America de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica