Mașina perfectă pentru servicii de taxi în oraș: electrică și cu spațiu suficient

0 2

Două dintre companiile de top ale Chinei și-au unit forțele pentru a proiecta, dezvolta și construi o mașină electrică în scopul expres al transportului în oraș.

Vehiculul este un hatchback verde numit D1 și a fost dezvoltat de Didi Chuxing, compania de top din China care a învins în mod notoriu Uber în 2016, și BYD, unul dintre principalii producători de vehicule electrice.

Va avea o autonomie de 418 de kilometri per încărcare, conform standarduluiNEDC (New European Driving Cycle). Există un ecran de dimensiuni medii pe tabloul de bord, precum și încă două ecrane tactile pe spatele ambelor tetiere, pentru ca pasagerii să acceseze navigația și alte informații. Există, de asemenea, încă un ecran mai mic în spatele volanului care servește ca grup de instrumente.

Mașina vine cu uși glisante pentru a împiedica șoferii să lovească accidental pasageri sau bicicliști. Scaunul șoferului este foarte confortabil pentru utilizare extinsă, iar spațiul pentru picioare în spate este mai mult decât suficient. Culoarea vehiculului este descrisă ca fiind o nuanță „verde avocado”, care este similară cu cea a bicicletelor proiectate de Didi.

D1 va veni cu un sistem de asistență pentru șoferi de nivel 2, care include avertizare de ieșire pe bandă, frânare automată și avertizare de coliziune a pietonilor. De asemenea, va exista un sistem de monitorizare a șoferului pentru a se asigura că își ține mâinile pe volan și că se…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica