Mașina pe care samsarii ți-o vând la preț de nouă și cu kilometrii dați înapoi

0 1

Sunt mulți români care nu-și permit să-și cumpere o mașină nouă. Și atunci preferă să-și achiziționeze una din târguri sau, dacă au noroc, direct de la proprietar. Dacă nu găsești pe cineva care să-ți inspire încredere și vrei să eviți dealerii, atunci ești la mâna samsarilor.

Șoferii români preferă modelul Dacia, dar se uită și spre mașinile germane. Mărci ca BMW, Volkswagen sau Skoda dau bine pe străzile din România. Și, în loc de o Dacie nouă, de exemplu, sunt mulți care preferă să dea aceiași bani pe un model german vechi de doar câțiva ani.

Acum, specialiștii din domeniu au venit cu un studiu. Și au descoperit care sunt obiceiurile celor care-și cumpără mașini la mâna a doua și care e marca preferată de aceștia. De multe ori, însă, riști să-ți iei țeapă pentru că numărul de kilometri indicat pe bord nu e cel real.

Cum te păcălesc samsarii să cumperi mașini vechi cu kilometraj fals

Piața mașinilor la mâna a doua funcționează la fel ca oricare alte piață. Oferta se mulează după cerere. Un studiu realizat de platforma instructorauto.ro arată că maşina ideală de vândut pentru samsari şi cea mai dorită de cumpărătorii care caută maşini cu VIN la vedere este BMW, motor diesel, an de fabricație 2013.

De regulă, acest model are sub 150.000 de kilometri și un preț în jurul a 15.000 de euro. Cam cât ai da pe un Duster nou, varianta neîmbunătățită. În cadrul studiului au fost…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica