Mașina lovită în parcare: tot ce trebuie să știi și să faci

0 0

În fiecare zi, numeroși șoferi își găsesc mașinile avariate în parcare, însă niciun indiciu despre cei responsabili.

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți găsești mașina lovită în parcare? Daca nu, te poți considera norocos. Astfel de mici accidente se întâmplă în fiecare zi!

Un accident ușor îți poate aduce o amendă minimă plus câteva puncte de penalizare. Daca nu l-ai declarat, poți ajunge să ai permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile.

Conform legislației, orice accident trebuie declarat in maxim 24 de ore. Ca atare, sub nicio formă nu ar trebui să pleci de la locul accidentului.

Este important sa contactezi șoferul mașinii pe care ai avariat-o. Cu toate acestea din anul 2011, accidentele ușoare nu mai trebuie raportate la cea mai apropiată secție de poliție.

Legea te obligă să declari

Astfel, este foarte ușor să faci o„amiabilă ”cu celălalt șofer și să vă vedeți fiecare de drumul lui. Acest formular ii va folosi șoferului mașinii avariate pentru reparația autovehiculului folosind RCA-ul tău. Chiar dacă accidentul a rezultat în avarii minore, îți recomand să iei legătură cu asigurătorul și să le declari.

Poți opta pentru repararea lor rapidă sau poți doar să declari tamponarea, precizând că vei efectua reparațiile la o dată ulterioara. Desigur, aceasta este procedura pentru șoferii posesori de poliță CASCO. În cazul în care nu ai încheiat o astfel de poliță, va trebui sa suporți…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica