Luptătorul UFC care se joacă Smash la volanul unei Tesla îți arată cât de inconștienți sunt șoferii

0 1

Opțiunea Autopilot de pe mașinile Tesla este extrem de utilă, însă unii șoferi se bazează pe aceasta mai mult decât ar trebui atunci când conduc.

Luptătorul UFC Kevin Lee a postat un videoclip pe Instagram în timp ce conducea. Totuși, conducea e mult spus, pentru că șoferul nu are nicio secundă mâna pe volanul mașinii. De fapt, acesta folosește funcția Autopilot de pe Tesla sa pentru a se putea juca pe Nintendo Switch în timp ce merge pe șosea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My momma cussed me out when I sent her this video otw to Montréal but if my insurance go up I know it’s because instagram snitching

O postare distribuită de Kevin Lee (@motownphenom) pe Sep 15, 2019 la 5:12 PDT

Acesta și-a lipit o consolă Nintendo Switch de parbriz și, în loc să se uite la mașinile din trafic, se joacă în schimb Smash.

Totuși, comportamentul acestuia de la volan nu este deloc unul sigur.

Autopilot de pe Tesla este un asistent care contribuie la creșterea siguranței oferă un confort mai mare șoferului din spatele volanului. Totuși, conducătorii auto trebuie să monitorizeze constant condițiile de drum și să fie pregătiți să poată prelua controlul în orice moment. Compania menționează și pe site că șoferii ar trebui să aibă în permanență mâinile pe volan.

Cât de departe merge inconștiența șoferilor Tesla

Funcția Autopilot îi face pe șoferii acestor mașini să facă cele mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica