Logitech avertizează asupra perspectivelor exercițiului financiar 2022, după exercițiul financiar 2021 stimulat de pandemie

0 1

Producătorul de produse pentru computere Logitech International a avertizat luni că veniturile din exploatare pentru anul fiscal 2022 vor scădea de la un nivel înalt din 2021 provocat de cererea de mouse-uri și tastaturi pentru muncă și petrecere a timpului liber acasă, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Venitul operațional pentru anul fiscal 2022, măsurat în conformitate cu principiile contabile neacceptate în general (non-GAAP), se așteaptă să fie cuprins între 750 și 800 de milioane de dolari, a spus compania. Aceasta este în scădere față de 1,1 miliarde de dolari pe care o așteaptă acum pentru anul fiscal 2021, o fracțiune în creștere față de estimarea anterioară de 1,05 miliarde de dolari.
Vânzările pentru anul fiscal 2022, măsurate în termeni valutari constanți, vor fi aproximativ plate – plus sau minus 5%. Pentru anul fiscal 2021, Logitech și-a ridicat prognoza de creștere a vânzărilor la aproximativ 63% în valute constante, în creștere de la intervalul de 57-60% pe care îl aștepta anterior.

În ianuarie, Logitech a raportat o creștere de peste trei ori a veniturilor operaționale ajustate trimestrial, beneficiind de creșterea pandemică a cererii de produse de la domiciliu și accesorii pentru jocuri.
Vânzările companiei, care produc difuzoare mobile, tastaturi, mouse-uri și dispozitive de videoconferință, au crescut cu 85% la 1,67 miliarde de dolari în al treilea trimestru, care a fost în mod tradițional cea…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica