LIVE Video online lansarea iPhone 11. Vezi online evenimentul Apple pe YouTube

0 13


iPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie, ora 20 (ora României). Apple va transmite live video lansare iPhone 11. Sunt câteva surse în care să-l vezi, inclusiv în acest articol sub formă de livetext.

iPhone 11 va fi prezentat la sediul Apple din San Francisco . Totuși, pentru că nu toată lumea ajunge acolo, există un live video pentru lansare iPhone 11. Îl poți urmări live în acest text, începând cu ora 20, sau poți folosi una dintre sursele puse la dispoziție de Apple.

Live video lansare iPhone 11: unde vezi evenimentul

Evenimentul pentru iPhone 11 va începe la ora 20 (ora României). La sediul Apple din Statele Unite ale Americii, asta înseamnă dimineața.

Live video lansare iPhone 11 va fi disponibil via Safari, pe MacBook sau iMac, sau via Edge pe Windows 10. Dacă vrei să urmărești așa, Apple a pus la dispoziție o pagină dedicată.

Pe Windows sau Linux, transmisiunea live de la lansarea iPhone 11 va funcționa și pe Chrome, și pe Firefox. Totodată, poți folosi Safari pe iPhone, iPad, iPod Touch cu iOS 10 sau mai nou. Sigur, dacă ai Apple TV, funcționează și pe Apple TV.

Noul iPhone prezentat, în premieră, cu live stream pe YouTube

Pentru prima dată, Apple transmite live video lansare iPhone 11 pe YouTube. Astfel, e suficient să setezi un reminder și să urmărești acolo. Funcționează pe toate dispozitivele și este același feed de live stream ca pe Safari sau Edge.

Odată ce evenimentul Apple va fi încheiat, compania va…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica