Listările periculoase de pe eBay pot fi eliminate de către autoritățile de reglementare

0 1

Vânzătorul online eBay spune că acordă autorităților de reglementare puterea de a elimina produsele periculoase, fără a consulta compania.

Oficialii vor putea elimina articolele „acolo unde au dovezi ale unui risc pentru siguranța consumatorilor”, a spus eBay.

În Marea Britanie, acesta va include Oficiul pentru Siguranța și Standardele Produselor și Ofcom, regulatorul de internet.

Piațele online, cum ar fi eBay, sunt angajate într-o luptă constantă pentru a descoperi articolele nesigure vândute de utilizatorii lor.

Aceasta se întâmplă în parte, deoarece aproape oricine poate crea o listă pe site-urile de licitații online.

De-a lungul anilor, anchetatorii au găsit aparate electrice, jucării și baterii nesigure pentru vânzare, pe o gamă largă de piețe online – inclusiv Amazon și site-ul chinezesc Wish.
Această ultimă mișcare, a spus eBay, a fost concepută pentru a accelera eliminarea „articolelor ilegale sau nesigure” fără a aștepta aprobarea companiei.

Numai autoritățile selectate și de încredere vor avea acces la noile instrumente. Dar cei care o vor face vor avea „capacitatea de a elimina ei înșiși orice listă de pe piață”, a spus compania.

Peste 50 de autorități din întreaga lume sunt deja implicate în primele etape ale proiectului, a adăugat acesta.
EBay a declarat că are deja sisteme de raportare „extinse” pe care clienții le pot utiliza și a luat măsuri „proactive” pentru a elimina…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica