LG NanoCell TV sau cum arată un televizor care îți îndeplinește toate cerințele

0 14


În ianuarie 2019, LG și-a prezentat televizoarele prin care ar vrea să-ți arate că poți avea calitate ca de cinema și la tine acasă. Promisiunile au fost la nivel ridicat, așa că am vrut să văd cum le respectă un astfel de model. Așa am ajuns la LG NanoCell TV SM9800.

/* (c)AdOcean 2003-2017, goldbach_ro.playtech_ro.Content.300x250ap2 */
ado.slave(‘adoceanrolgprkumlrz’, {myMaster: ‘KeAFM0DX7WCYugBY_jUrnHnNfbML1geP0Gy1P_qicbH.K7’ });

Pe măsură ce televizoarele au devenit mai mari, s-a dezvoltat și tehnologia acestora. Astfel, vorbim, în prezent, de panouri LED capabile să reproducă luminozitate și culori la nivel cât mai apropiat de realitate. Compania a adunat toate atuurile tehnice sub denumirea NanoCell. Iar această tehnologie e structurată pe trei direcții: culoare, contrast și acuratețea cu care reproduce detaliile din conținutul video.

Ți le voi explica pe toate în parte, dar și de ce ai vrea să ai inteligență artificială pe un televizor. Aceasta e marcată, pe produsele LG, prin denumirea ThinQ. Și nu se rezumă totul la asistenți digitali care îți pot răspunde la întrebări.

Ce înseamnă „Nano” când vine vorba de tehnologia din acest televizor LG

Pentru conținut video tot mai bun îți trebuie și un televizor pe măsură

LG NanoCell TV SM9800 e un model de 65 inci (165 centimetri) integrat în seria celor mai noi și mai avansate, din punct de vedere tehnic, modele de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica