LG a lansat o noua serie de telefoane mid-range

0 328

Zilele trecute LG a prezentat oficial noua serie de smartphone-uri phablet Q Stylus. Cea mai noua serie de telefoane marca LG cuprinde Q Stylus, Q Stylus+ si Q Stylus Alpha.

Cele 3 modele prezentate de LG sunt echipate cu procesoare octa core de 1.5-1.8 GHz si ecrane cu rezolutie de 6.2 inch. Stylus si Stylus Alpha au o memorie de 3 GB RAM si pana la 32 GB spatiu de stocare, in timp ce modelul Stylus+ are 4 GB RAM si pana la 64 GB spatiu intern de stocare.

Mici modificari sunt vizibile si in ceea ce priveste camera foto. Si aici modelul Stylus+ a primit o camera mai buna de 16 MP pe partea din spate respectiv 8 MP. Celelalte modele sunt echipate cu camere de 13 MP si 5 MP.

In ceea ce priveste alte detalii legat de design si greutate, toate cele 3 modele au aproximativ 172 de grame si dimensiuni de 160,15 x 77,75 x 8,4 mm. Cele 3 modele de la LG folosesc sunet surround 3D, senzor de amprenta si baterii de 3.300 mAh. Noua serie Q Stylus functioneaza cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo.

Se aseamana cu seria Note de la Galaxy, fiind echipate si cu stylus pen cu care poti umbla in meniuri simplu si rapid. „Paln Rejection” este o functie disponibila si pe seria Q Stylus, avand rolul de a face diferenta dintre o atingere involuntara a ecranului si atingerea cu stylus pen. Noile smartphone-uri lansate de LG vor intra pe piata din Asia si America incepand de luna aceasta si vor fi situate in gama mid-range rivalizand cu modele de la Samsung precum Note 8.

 

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica