Leonardo DiCaprio a făcut virală problema despre care politicienii români nu vor să audă

0 1

În ultimii ani, Leonardo DiCaprio s-a remarcat și ca activist pentru salvarea planetei. Astfel, s-a întâlnit cu Greta Thunberg și transmite mai departe mesaje despre cum ar trebui să oprim consumul excesiv de resurse. Recent, a scris pe Instagram despre România și cea mai mare problemă.

Pe 6 noiembrie, Leonardo DiCaprio a republicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii realizate de Cătălin Georgescu pentru Greenpeace România. Acestea au fost realizate la marșul pentru păduri, derulat în weekend în București. La marș au participat peste 4.000 de oameni.

Subiectul a revenit în actualitate după publicarea unei investigații Recorder și după ce Liviu Pop, pădurar din Maramureș, a fost ucis în octombrie. Cadavrul acestuia a fost descoperit într-o râpă, împușcat și cu numeroase urme de agresiune pe trup.

Ce mesaj are Leonardo DiCaprio despre marșul din România

Mesajul lui Leonardo DiCaprio a fost, până la ora publicării acestui articol, apreciaat de peste 332.000 de persoane.

„Mai mult de 4.000 de persoane au participat la marș pe străzile din București, cerându-i Ministrului [Apelor și] Pădurilor din România să oprească tăierile ilegale și să protejeze în mod real ultimele păduri virgine din Europa. Proteste pe aceași temă au avut loc în mai multe orașe ale țării.
În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile României. Majoritatea copacilor sunt tăiați în mod ilegal.
Au…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica